Setje van 3 schaaltjes

‘Begin de dag met een dansje’

Je maakt deze dag een mooi setje van 3 in elkaar passende schaaltjes, om bijvoorbeeld dagelijks een heerlijk ontbijtje uit te eten. Maar gebruiken voor iets anders kan natuurlijk ook. We gaan aan de slag met plakken klei en een mal. Daarna kun je de kommen nog decoreren door afdrukken te maken in de klei.

De schaaltjes mag je gelijk gedeeltelijk glazuren en worden na het drogen gebakken tot 1200 graden. In overleg wordt een datum gepland om ze op te komen halen.

Praktische informatie

  • Deze workshop kost € 55,- p.p.
  • Koffie, thee met iets lekkers en karaffen met water zijn inbegrepen
  • Het advies is om hier zeker een lunch bij te boeken à € 9,50 p.p., zodat je even een pauze hebt anders is het wel erg pittig doorwerken. Een standaard lunch bestaat uit zelfgemaakte soep, brood met roomboter en diverse smeersels, een sapje en melk. Als je liever een salade of iets anders hebt dan bespreken we dat graag met je.
  • Om je kleding te beschermen is het handig een eigen schort mee te brengen.
  • Alle materialen zijn aanwezig maar wil je een speciaal reliëf of afdrukje op de schaaltjes dan mag je dat zeker meenemen. Natuurlijke materialen (zoals bladeren, bloemen of zaden) zijn ook altijd erg mooi om hierbij te gebruiken.

Projecten van cursisten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verschijnen de laatste nieuwtjes over Inzustria in je mailbox.

Adres

Hoogstraat 7A
4873 LC Etten-Leur

Bel Inzustria

(+31)  6 83200703

Mail Inzustria

info@inzustria.nl